Fagforbundet Hemne

Fagforeningas forside arkiv

Ny hovedinngang fra 30. september 2014

Fagforbundet Sør-Trøndelag og Fagakademiet får ny hovedinngang fra 30. september. Inngangen blir fra Borkeplassen. Se kartet

Sammen for en bedre kommuneøkonomi i Røros

LO Røros og Holtålen går sammen med Sosialistisk venstreparti (SV) og lager samarbeidsavtale. Den inneholder flere forslag for å løse den økonomisk vanskelige situasjonen i Røros uten oppsigelser av ansatte.

Fanemarkering til støtte for de streikende frisørene

Det inviteres til fanemarkering i Nordre gt i Trondheim, fredag 20. juni kl 12.00 i forbindelse med den pågående frisørstreiken. Det blir apeller sang og musikk, møt opp i Nordre med eller uten fane og støtt frisørene på fredag.

Mange møtte på fanemarkering for de streikende frisørene

- La håret gro, ikke støtt NHO! Ropte tillitsvalgte og medlemmer i LO felleskapet så det jomet i gatene i Trondheim når det ble arrangert fanemarkering til støtte for de streikende.

Frisørene streiker - la håret gro!

Fagforbundet sa ja til meklerens skisse, mens NHO sa nei. Med det tvang de frisørene ut i en lockout lignende streik. Frisørene krever ei anstendig lønn og leve av. Nå blir det fanemarkering!

Tur til St. Petersburg 10.-19. september 2014

Tradisjonen tro inviterer Fagforbundet Sør-Trøndelag "Aksjon Aidsbarn i Russland", på tur til St. Petersburg. Hovedmålet med turen er å besøke sykehuset som har ansvaret for "Aidsbarna" våre.

Fylkeskontoret er uten telefon i dag 14. mai

Vi er å treffe på mobil. Se under meny Fylkesstyret og ansatte

Gratulerer med dagen fagforeningskamerater

Viste du at 1. mai dagen egentlig skulle være en engangs demonstrasjon for kravet om 8 timers arbeidsdag, og at barnetog var et viktig innslag på starten av 1900 tallet? Organisasjonsekretær Tarjei Leistad har blogget om historien på Fagbloggen.

Kom deg på medlemsportalen

Er du ikke på medlemsportalen enda? Vi hjelper deg inn. Fagforbundet Oppdal har laget en oppskrift på hvordan du kommer deg inn på medlemsportalen, følg den og en ny verden åpner seg opp.

Hovedtillitsvalgte vil bli best

Fagforbundet Sør-Trøndelag inviterte til den årlige samlingen for hovedtillitsvalgte. Refleksjon, erfaringsutveksling og aktuelle temaer er med å gjøre gode tillitsvalgte enda bedre.